O nama

Mi smo TIN CLEAN NS, agencija koja se profesionalno bavi čistoćom i održavanjem Vaših poslovnih prostora, kancelarija, magacina, hala…

Donosimo nešto novo u oblast kojom se bavimo i što nas izdvaja iz mora sličnih agencija.

Pored apsolutno profesionalnih, vrednih i odgovornih radnica i radnika, najsavremenijih mašina i sredstava za čišćenje i održavanje, stalnog nadzora zaposlenih i njihovog rada, fleksibilnog i klijentima prilagodljivog radnog vremena, mi nudimo da u Vašoj firmi budemo neko ko će na poseban i domaćinski način voditi računa o Vašem objektu i potrebama Vaših zaposlenih.

Pored održavanja čistoće, higijene, dezinfekcije i održavanja optimalnih uslova za Vaš rad, mi Vam nudimo i kompletno vođenje računa o sitnim popravkama (slavine, klime, utičnice, sijalice, brave…). U slučaju većih intervencija ili kvarova angažujemo najbolje majstore u što kraćem roku.
 

Jednom rečju, o Vašoj firmi želimo da brinemo kao o svom domu.

 
Za naše stalne klijente spremili smo posebne pogodnosti.
U okviru održavanja, 1-2 puta godišnje radimo besplatno pranje tepiha i staza, ili dubinsko pranje kancelarijskog nameštaja i sedišta službenih automobila.
 
Sa našim klijentima želimo da pored poslovnih gradimo i prijateljske odnose, a kao i svakog dobrog prijatelja možete nas pozvati u svakom trenutku u toku 24 sata.
 
Ako ste zainteresovani za saradnju sa našom agencijom, molimo Vas da nas kontaktirate, a mi smo otvoreni za svaku vrstu saradnje, dogovor ili dobronamerni savet.